Landskaps-, väg- och vatteningenjörer till BBK i Uddevalla.

Om rollen

BBK utreder och projekterar mark, va- och väganläggningar mestadels för kommuner, entreprenörer, samfällighetsföreningar bostadsbolag m.m.  BBK är ett privatägt företag med full frihet i våra åtaganden vilket innebär att det finns stora möjligheter att själv påverka inriktningen för såväl arbetsuppgifter som utveckling.

Arbetsuppgifterna innebär kontakter med våra kunder.

Att  bidra med  nya kunder och initiera uppdrag ser vi naturligtvis som mycket positivt.

 

Egenskaper

Du är erfaren  ingenjör eller tekniker med motsvarande högskolekompetens.  Du har kunskaper i CAD och övrig god datorvana. Det är viktigt att du har ett stort intresse för tekniken och vill vidareutvecklas tillsammans med oss. Det är även viktigt att du är väl förtrogen med svenska språket både i tal och skrift för kommunikationen i arbetsgruppen och med våra kunder.

Du  har erfarenhet från projektering av mark, va-anläggningar eller som landskapsingenjör.

 

Arbetsplatsen       

Vårt kontor ligger i centrala Uddevalla med mycket stor tillgänglighet till kommunikationer, affärsgator och all övrig service. Uddevalla är en stad där man fortfarande kan hitta en bra bostad eller som en stad på lagom pendlingsavstånd. BBK arbetar med det mesta inom mark, va och trafik samt även landskapsprojektering. Även dagvattenhanteringen som har blivit mer efterfrågad har vi utvecklat på senare år.  Vi utreder och projekterar fram till färdiga förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Vi upprättar även kostnadskalkyler för mark och va-anläggningar. Då vi är det mindre kontoret, idag 8 anställda, är det sällan tråkigt eller långa perioder där man fastnar med likartade arbetsuppgifter.


Ansökan

Vi intervjuar löpande, så vi mottar din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta bolagets VD Tony Johansson på mobil 070-26 94671. Besök även gärna vår hemsida för ytterligare upplysningarwww.bbk.nu